NA OSNOVU ZAHTJEVA BROJNIH KLIJENATA IZ SARAJEVA I OKOLINE, U PETOM MJESECU 2011 GODINE OTVOREN JE I ESTETSKI CENTAR FARAH SARAJEVO.

Izvrsna lokacija, vrhunska oprema iz oblasti laserske dermatologije, stručno osoblje pod supervizijom prof.dr. Edina Suljagića svakako su dovoljan razlog da rješenje svog estetskog problema i trenutke opuštanja potražite upravo kod nas.

Farah centar je među prvim centrima u regiji, a prvi u BIH koji u potrazi za cjelovitijim i kvalitetnijim pružanjem usluga, od 2001 godine kompletira lasere vrhunskih svjetskih proizvođača. Stalne edukacije utemeljitelja Farah centara, prof.dr. Edina Suljagića, kao i osoblja rezultira visokoprofesionalnom i trenutno najstručnijom lepezom usluga. Na našoj web stranici se možete upoznati sa tipovima lasera i ostalih uređaja kojim raspolažemo.

Molimo Vas da se u cilju što sigurnijeg opredjeljenja gdje i kome pokloniti povjerenje što više informišete o aparaturi, uslugama i osoblju kojem prepuštate svoje lice i tijelo.

Ako Vas udaljenost sprječava da nas posjetite u Dermatološko kozmetičkom centru Farah Tuzla, na raspolaganju smo Vam u Importanne centru u Sarajevu gdje imamo istu opremu kao i u Tuzli, a sve u svrhu pružanja trenutno najmodernijih i najefikasnijih metoda njege kože lica i tijela. U nastavku možete vidjeti koje usluge možete koristiti u EC Farah Sarajevo, a za više informacija pogledajte istu uslugu na stranici www.farah.ba (postojeća stranica) Superviziju vrši prof.dr. Edin Suljagić, dermatovenerolog.

Naša misija je UVODITI NAJSAVREMENIJE TRETMANE, OPREMU I EDUKACIJE tako da Vam ESTETSKI CENTAR FARAH SARAJEVO uz DKC FARAH TUZLA zaista s ponosom, iz srca i od srca preporučujemo.

Usluge Dr. Suljagić:

Poštovani klijenti, za sve osnovne informacije kontaktirajte nas mail-om ili telefonski. Ako Vas zanimaju detaljnije informacije od Prof.dr. Suljagića, za neke od navedenih tretmana, tražite svoj termin i doktor će Vam sve detaljno objasniti. Estetski centar Farah Sarajevo je registrovan za pružanje usluga isključivo estetskog karaktera tako da Dr. Suljagić pruža konsultacije i usluge SAMO iz ovog domena. Usluge dermatoloških pregleda medicinskog profila pruža u DKC Farah Tuzla.

Kozmetičke usluge:

LICE

TIJELO

 
Prof. dr. sci. med. Edin Suljagić
Dermatovenerolog
 
 
Ismira Berberović Malkočević
Kozmetičarka

Azra Čavić
Kozmetičarka

Munevera Pavica
Kozmetičarka

Ermina Alić
Kozmetičarka

Farah centar Sarajevo

Websites with bunus at Bingo gbetting.co.uk/bingo games.