NA OSNOVU ZAHTJEVA BROJNIH KLIJENATA IZ SARAJEVA I OKOLINE, U PETOM MJESECU 2011 GODINE OTVOREN JE I ESTETSKI CENTAR FARAH SARAJEVO.

Izvrsna lokacija, vrhunska oprema iz oblasti laserske dermatologije, stručno osoblje pod supervizijom prof.dr. Edina Suljagića svakako su dovoljan razlog da rješenje svog estetskog problema i trenutke opuštanja potražite upravo kod nas.

Farah centar je među prvim centrima u regiji, a prvi u BIH koji u potrazi za cjelovitijim i kvalitetnijim pružanjem usluga, od 2001 godine kompletira lasere vrhunskih svjetskih proizvođača. Stalne edukacije utemeljitelja Farah centara, prof.dr. Edina Suljagića, kao i osoblja rezultira visokoprofesionalnom i trenutno najstručnijom lepezom usluga. Na našoj web stranici se možete upoznati sa tipovima lasera i ostalih uređaja kojim raspolažemo.

Molimo Vas da se u cilju što sigurnijeg opredjeljenja gdje i kome pokloniti povjerenje što više informišete o aparaturi, uslugama i osoblju kojem prepuštate svoje lice i tijelo.

Ako Vas udaljenost sprječava da nas posjetite u Dermatološko kozmetičkom centru Farah Tuzla, na raspolaganju smo Vam u Importanne centru u Sarajevu gdje imamo istu opremu kao i u Tuzli, a sve u svrhu pružanja trenutno najmodernijih i najefikasnijih metoda njege kože lica i tijela. U nastavku možete vidjeti koje usluge možete koristiti u EC Farah Sarajevo, a za više informacija pogledajte istu uslugu na stranici www.farah.ba (postojeća stranica) Superviziju vrši prof.dr. Edin Suljagić, dermatovenerolog.

Naša misija je UVODITI NAJSAVREMENIJE TRETMANE, OPREMU I EDUKACIJE tako da Vam ESTETSKI CENTAR FARAH SARAJEVO uz DKC FARAH TUZLA zaista s ponosom, iz srca i od srca preporučujemo.

Usluge Dr. Suljagić:

Poštovani klijenti, za sve osnovne informacije kontaktirajte nas mail-om ili telefonski. Ako Vas zanimaju detaljnije informacije od Prof.dr. Suljagića, za neke od navedenih tretmana, tražite svoj termin i doktor će Vam sve detaljno objasniti. Estetski centar Farah Sarajevo je registrovan za pružanje usluga isključivo estetskog karaktera tako da Dr. Suljagić pruža konsultacije i usluge SAMO iz ovog domena. Usluge dermatoloških pregleda medicinskog profila pruža u DKC Farah Tuzla.

Kozmetičke usluge:

LICE

TIJELO

 
Prof. dr. sci. med. Edin Suljagić
Dermatovenerolog
 
 
Ismira Berberović Malkočević
Kozmetičarka

Azra Čavić
Kozmetičarka

Munevera Pavica
Kozmetičarka

Ermina Alić
Kozmetičarka

Farah centar Sarajevo