ZAJEDNO PROTIV PREKOMJERNOG ZNOJENJA – DR. OLIVER KREYDEN I DR. SULJAGIĆ

Prekomjerno znojenje je veoma neprijatan fizički problem i osoba koja se pojačano znoji često je pod stresom i psihološki je nestabilna. Osobe koje muči prekomjerno znojenje ispod pazuha , mokre su i pri sasvim normalnim temperaturama, čak i kad je hladno tj. zimi pojavljuju im se mokri krugovi na majicama.Takvo stanje se naziva primarna hiperhidroza.Takođe osobe koje imaju  pojačano znojenje dlanova često izbjegavaju rukovanje i stalno nose gomile maramica uz sebe. Rekli bismo da je prekomjerno znojenje priličan sociološki problem.

Dr. Oliver Kreyden I Dr. Suljagić zajedno u borbi protiv prekomjernog znojenja, u oblasti pomlađivanja i u oblasti klasične dermatologije

U stalnim nastojanjima za daljim usvajanjem I razmjenom znanja i iskustava, Dr. Edin Suljagić je boravio u Baselu – Švicarska kod Dr. Olivera Kreydena, svjetskog stručnjaka iz oblasti estetske dermatologije i laserskih tehnika, klasične dermatologije i dermatohirurgije kao i iz oblasti borbe protiv prekomjernog znojenja (hiperhidroza).

Danas, sa sigurnošću možemo reći da u Farah centrima u Tuzli i Sarajevu možete dobiti svjetski kvalitetne usluge protiv prekomjernog znojenja, podmlađivanja i u oblasti dermatoloških dijagnoza.


Dr. med. Oliver Ph. Kreyden, Dermatologie, Basel, Švicarska

  • Kreyden hiperhidroza - Borba protiv prekomjernog znojenja
  • Kreyden estetika - Estetska dermatologija i laserske tehnike
  • Kreyden dermatologija - Klasična dermatologija i dermatohirurgija