Triactive lasersko oblikovanje tijela

Triactive (odstranjivanje celulita, lasersko oblikovanje tijela)

LJEPOTA LICA I TIJELA U NOVOJ SVJETLOSTI

Tri – active laser je rezultat nove tehnologije DEKA, baziran na harmoničnom djelovanju triju metoda koje su u stanju vratiti normalno homeostatično stanje kože.

ZAŠTO TRI-ACTIVE?

Postupak ima za cilj suprotstaviti se problemu celulita, koristeći zajedničko djelovanje:
  • lokalnog hlađenja,
  • masiranja i
  • temeljne laserske stimulacije

CELULIT I METODA DERMODYNAMIC

Napredna akcija masiranja i stimuliranja vezivnog i masnog tkiva omogućava fiziološku reaktivaciju mehanizma odstranjivanja toksina i oksigenaciju tkiva, stvarajući glatki izgled kože.
  1. HLAĐENJE - Krioterapija je u stanju smanjiti edem stimulirajući vaskularnu gimnastiku u sinergiji s laserom
  2. MASIRANJE - Ritmičko usisavanje stimulira limfnu drenažu dajući veću elastičnost i fleksibilnost kolagenim vlaknima
  3. STIMULACIJA - Djelovanje lasera pomaže mikrocirkulaciji na venskoj i arterijskoj razini, povećavajući također limfni tok

Razvijena tehnologija omogućava jednostavan pristup u borbi protiv celulita

Specijalni držači, ergonomski zamišljeni i izrađeni prema razlićitim anatomskim zahtjevima, omogućavaju kozmetičarki jednostavan tretman bilo male ili velike površine. Sustav TRI – ACTIVE daje odlične kliničke rezultate u tretmanu celulita, u smanjenju patoloških upala i kao nadopuna liposukciji. Protokol Dermodynamic, razvijen vodeći računa o morfološkim razlikama, omogućava klinički mjerljivo smanjenje celulita s vidljivim smanjenjem opsega i plikometrije te povećanje elastičnosti kože.

NAPOMENA

Ukoliko se pridržavate dijetalnog (zdravog) načina ishrane i pijete dovoljne količine vode (minimalno 2 litra dnevno), efekti su fascinantni! Preporuka je uraditi 10 tretmana, svaki treći dan!

LICE – JEDINSTVENA I INOVTIVNA TEHNOLOGIJA ZA LJEPOTU LICA

Sjajno i glatko lice bez obzira na godine. To garantira TRI – ACTIVE, jedini tretman na svijetu koji ekskluzivnim inovacijama Dermodinamike poklanja blistavu ljepotu koži lica. S malo jednostavnih i nježnih pokreta dobiva se prekrasan osjećaj blagostanja, a stimulirajući obnavljanje stanica daruje se koži vidljivi lifting učinak. Crte lica se opuštaju, male bore se ublažuju, koža dobija sjaj: postaje baršunasta, glatka i sjajna. Savršena u svakom pogledu. 

SJAJAN IZGLED

Mladi, svjetli, tonični izgled lica. Područje oko očiju dobija svježi i mladenački izgled

PREKRASNO LICE

Ublažavanje bora i jako djelovanje na opuštanje kože pomažu u remodeliranju lica. Vidljivi lifting učinak koji se pruža od dekoltea do vrata, od rubova usta do područja oko očiju zahvaljujući kompletnom programu FACE – TIPS.

NOVI TON KOŽE

Zahvaljujući stimulirajućem djelovanju na kolagene strukture, dubokom učinku masiranja i laserski aktiviranoj revaskularizaciji koža postaje baršunasta, svježa i sjajna.

Image
Image

Zakažite pregled

Molimo popunite obavezna polja.
Molimo popunite obavezna polja.
Molimo popunite obavezna polja.
Molimo popunite obavezna polja.
Molimo popunite obavezna polja.
Molimo popunite obavezna polja.

Zašto baš DKC Farah?

Više od 25 godina iskustva u klasičnoj dermatologiji, laserskoj dermatologiji, kozmetologiji te konstantne edukacije kompletnog osoblja u zemlji i inozemstvu garantiraju vrhunsku uslugu. Najkvalitetnije usluge iz oblasti dermatologije (3 redovno zaposlena doktora i više vanjskih saradnika, 17 kozmetičarki).

Dermatološka ordinacija i laserski centar

U sklopu ordinacija u Tuzli i Sarajevu se nalazi i moderan laserski centar koji je opremljen sa po 17 najmodernijih laserskih uređaja.

Kozmetički centar

Ovo je centar za liječenje i njegu problematične i zdrave kože kao i relaksaciju tijela uz educirane kozmetičarke i fizioterapeute.

Farah SPA i masaža centar

SPA centar za uspostavljanje ravnoteže uma, tijela i duha u kojem svojim klijentima pružamo i nevjerovatnu mogućnost uživanja u jedinstvenom ambijentu.

Sa radom smo počeli 1998. godine i od tada centar zrači pozitivnom energijom, isijava toplim emocijama te postaje ogledalom nas samih. Više od 25 godina iskustva u klasičnoj dermatologiji, laserskoj dermatologiji, kozmetologiji te konstantne edukacije kompletnog osoblja u zemlji i inostranstvu garantuju vrhunsku uslugu.

Pravila o zaštiti privatnosti DKC Farah!

DKC Tuzla

Adresa Tuzla

Adresa: Ivana Ribara broj 15,
75000 Tuzla, BiH

Telefon i email Tuzla

Radno vrijeme Tuzla

Pon.-Sub.: 08:00 - 20:00
Ned.: 10:00 - 18:00

DKC Sarajevo

Adresa Sarajevo

Adresa: Importanne centar IV sprat, 71000 Sarajevo, BiH

Telefon i email Sarajevo

Radno vrijeme Sarajevo

Pon. - Sub.: 10:00 - 17:00
Ned.: Zatvoreno