Academie tretmani lica

Academie tretmani lica DKC Farah Tuzla i Sarajevo
Academie tretmani lica DKC Farah Tuzla i Sarajevo

ACADEMIE SCIENTIFIQUE DE BEAUTE

Cjelokupna paleta TEOSYAL® proizvoda sastoji se iz jedinstvenih dermalnih filera različite gustine i svojstava, na taj način svaki proizvod je namjenjen određenoj regiji lica sa ciljem postizanja optimalnih rezultata od prevencije nastajanja bora, remodeliranja kontura lica do poboljšanja kvaliteta kože.

Sve češće naša je koža suočena sa mnogobrojnim agresijama i mora da se bori protiv opuštanja. Da bismo zadržali lijepu i zdravu kožu, veoma je važno održati njen balans uz odbranu od štetnih uticaja iz okoline. Da bi odgovorila različitim zahtjevima kože, Academie Scientifique de Beaute je kreirala liniju visokokvalitetnih kozmetičkih preparata, a mi u Dermatološko kozmetičkom centru FARAH, toplo ih preporučujemo:

 • LIFTING TRETMAN I UČVRŠĆAVANJE SA  VITAMINOM C – za sve tipove kože 
  Ovaj tretman se preporučuje posebno za umornu kožu i kožu o kojoj se nije vodilo računa, ili kožu koja pokazuje znake rane atrofije i predstavlja pravi novi način zaštite lica. Potpuni efekat može se primijetiti poslije nekoliko tretmana: kožu normalizira, vraća joj otpornost i čvrstoću. Takođe odgovara masnoj koži zahvaljujući svojstvu da steže i otklanja masan sjaj.
 • ANTI AGE GLOBAL - tretman nakon kojeg su odmah vidljivi rezultati na vašem licu! Pomaže u zaštiti ćelija, regenerira i stimulira epiderm. Uglađuje duboke i fine linije. Usporava opuštanje kože i zateže konture lica!
 • TRETMAN HIALURONSKOM MODELING MASKOM – daje vlažnost epidermu kroz osmozu, stimuliše i daje snagu koži podsticanjem prirodne razmjene zahvaljujući prisustvu algi. Pojačava prodiranje aktivnih sastojaka.
 • TRETMAN TERMO - AKTIVNA (GIPSANA) MASKA -za sve tipove kože
  Termo – aktivna maska ima vazodilatirajući efekat zahvaljujući emisiji toplote, koja pomaže prodiranje aktivnih sastojaka prisutnih u kremama i ampulama koje se koriste. Ovaj vazodilatirajući efekat praćen je i vazokonstruktivnim efektom. Ovaj specifičan tretman je veoma efikasan za veoma suhu kožu, kao i za masnu problematičnu kožu. Savršen je protiv bubuljica. Nakon nanošenja, temperatura će brzo rasti i osjetiće se u periodu ud 3 minute. Maska se pretvara u gips, a nakon skidanja daje izuzetan efekat svježine.
 • OKSIGENI I STIMULATIVNI TRETMAN – SOIN OXYGENANT STIMULANT za sve tipove kože, posebno žute, pušačke kože
  Veoma dobro uklopljene komponente proizvoda daće koži mekan izgled. Ima jako dobro djejstvo i na gornji sloj epiderma. Od prvog tretmana tkiva se hrane kiseonikom stimuliziraju se. Ovaj tretman nadoknađuje oštećenja nastala uslijed stresa, pušačkog zagađenja sredine, djelovanja infracrvenih zraka, klima uređaja, termičkih šokova. Smanjuje iritaciju i negativnu reakciju kože, pogotovo kod stanovnika većih gradova čija je koža često osjetljivija.
 • HIDRATANTNI TRETMAN – HYDRATATION OPTIMALE – za savršenu hidrataciju svih tipova kože
Image
Image

Zakažite pregled

Molimo popunite obavezna polja.
Molimo popunite obavezna polja.
Molimo popunite obavezna polja.
Molimo popunite obavezna polja.
Molimo popunite obavezna polja.
Molimo popunite obavezna polja.

Zašto baš DKC Farah?

Više od 25 godina iskustva u klasičnoj dermatologiji, laserskoj dermatologiji, kozmetologiji te konstantne edukacije kompletnog osoblja u zemlji i inozemstvu garantiraju vrhunsku uslugu. Najkvalitetnije usluge iz oblasti dermatologije (3 redovno zaposlena doktora i više vanjskih saradnika, 17 kozmetičarki).

Dermatološka ordinacija i laserski centar

U sklopu ordinacija u Tuzli i Sarajevu se nalazi i moderan laserski centar koji je opremljen sa po 17 najmodernijih laserskih uređaja.

Kozmetički centar

Ovo je centar za liječenje i njegu problematične i zdrave kože kao i relaksaciju tijela uz educirane kozmetičarke i fizioterapeute.

Farah SPA i masaža centar

SPA centar za uspostavljanje ravnoteže uma, tijela i duha u kojem svojim klijentima pružamo i nevjerovatnu mogućnost uživanja u jedinstvenom ambijentu.

Sa radom smo počeli 1998. godine i od tada centar zrači pozitivnom energijom, isijava toplim emocijama te postaje ogledalom nas samih. Više od 25 godina iskustva u klasičnoj dermatologiji, laserskoj dermatologiji, kozmetologiji te konstantne edukacije kompletnog osoblja u zemlji i inostranstvu garantuju vrhunsku uslugu.

Pravila o zaštiti privatnosti DKC Farah!

DKC Tuzla

Adresa Tuzla

Adresa: Ivana Ribara broj 15,
75000 Tuzla, BiH

Telefon i email Tuzla

Radno vrijeme Tuzla

Pon.-Sub.: 08:00 - 20:00
Ned.: 10:00 - 18:00

DKC Sarajevo

Adresa Sarajevo

Adresa: Importanne centar IV sprat, 71000 Sarajevo, BiH

Telefon i email Sarajevo

Radno vrijeme Sarajevo

Pon. - Sub.: 10:00 - 17:00
Ned.: Zatvoreno