Enzimski piling za lice

Enzimski ili revitalizirajući tretman lica je prilagođen svim tipovima kože, od osjetljive, reaktivne, suhe, kuperozne, do masne i normalne kože lica. Ovaj tretman nudi niz prednosti koje će unaprijediti izgled i zdravlje vaše kože.

Prvo, važno je napomenuti da enzimski tretman lica može biti koristan tijekom cijele godine, bez obzira na sezonske promjene ili vremenske uvjete. To ga čini pristupačnim rješenjem za održavanje vaše kože u vrhunskom stanju tijekom čitave godine.

Enzimski tretmani su također prilagodljivi vašim individualnim potrebama. Na primjer, ako se bavite hiperpigmentacijom, ožiljcima od akni ili vam koža pati od dehidracije, tretman se može izvoditi u serijama, obično jednom sedmično. Ovo omogućuje postupno poboljšanje i ispravljanje specifičnih problema kože. Enzimi pomažu u uklanjanju mrtvih stanica kože, potiču obnovu i hidrataciju kože, te joj vraćaju mladalački sjaj.

Također, enzimski tretmani se mogu koristiti periodično kao regenerativni i revitalizirajući tretman za lice. Ovi tretmani doprinose općem poboljšanju tonusa kože, čineći je svježom i osvježenom. Poboljšava se elastičnost kože, što može smanjiti vidljive znakove starenja.

S obzirom na sve ove prednosti, enzimski tretmani postaju sve popularniji kao dio rutine njege kože. Bez obzira na tip kože ili trenutne probleme koje imate, enzimski tretman lica može pružiti zdrav i svjež izgled, obnoviti vašu kožu i vratiti joj sjaj.

Image
Image

Zakažite pregled

Molimo popunite obavezna polja.
Molimo popunite obavezna polja.
Molimo popunite obavezna polja.
Molimo popunite obavezna polja.
Molimo popunite obavezna polja.
Molimo popunite obavezna polja.

Zašto baš DKC Farah?

Više od 25 godina iskustva u klasičnoj dermatologiji, laserskoj dermatologiji, kozmetologiji te konstantne edukacije kompletnog osoblja u zemlji i inozemstvu garantiraju vrhunsku uslugu. Najkvalitetnije usluge iz oblasti dermatologije (3 redovno zaposlena doktora i više vanjskih saradnika, 17 kozmetičarki).

Dermatološka ordinacija i laserski centar

U sklopu ordinacija u Tuzli i Sarajevu se nalazi i moderan laserski centar koji je opremljen sa po 17 najmodernijih laserskih uređaja.

Kozmetički centar

Ovo je centar za liječenje i njegu problematične i zdrave kože kao i relaksaciju tijela uz educirane kozmetičarke i fizioterapeute.

Farah SPA i masaža centar

SPA centar za uspostavljanje ravnoteže uma, tijela i duha u kojem svojim klijentima pružamo i nevjerovatnu mogućnost uživanja u jedinstvenom ambijentu.

Sa radom smo počeli 1998. godine i od tada centar zrači pozitivnom energijom, isijava toplim emocijama te postaje ogledalom nas samih. Više od 25 godina iskustva u klasičnoj dermatologiji, laserskoj dermatologiji, kozmetologiji te konstantne edukacije kompletnog osoblja u zemlji i inostranstvu garantuju vrhunsku uslugu.

Pravila o zaštiti privatnosti DKC Farah!

DKC Tuzla

Adresa Tuzla

Adresa: Ivana Ribara broj 15,
75000 Tuzla, BiH

Telefon i email Tuzla

Radno vrijeme Tuzla

Pon.-Sub.: 08:00 - 20:00
Ned.: 10:00 - 18:00

DKC Sarajevo

Adresa Sarajevo

Adresa: Importanne centar IV sprat, 71000 Sarajevo, BiH

Telefon i email Sarajevo

Radno vrijeme Sarajevo

Pon. - Sub.: 10:00 - 17:00
Ned.: Zatvoreno