Farah centar Tuzla

DKC Farah Tuzla & Sarajevo - vodeći dermatološko kozmetički centar u Bosni i Hercegovini

Najopremljeniji laserski

centar u regiji!

Brinemo se 25 godina za Vašu kožu...

Sa preko 25 godina iskustva u klasičnoj dermatologiji, laserskoj dermatologiji i kozmetologiji, te kontinuiranim usavršavanjem našeg osoblja kako u zemlji, tako i u inostranstvu, nudimo vrhunski kvalitet usluga. Naš profesionalno tim broji  3 stalno zaposlena dermatologa i više stručnih vanjskih suradnika, podržanih od strane 17 vještih kozmetičarki.

Od početnih 40-ak metara kvadratnih izrasli smo u 10-ak puta veći moderni centar koji funkcioniše u 3 različito opremljena dijela:

Dermatološka ordinacija i laserski centar

Kozmetički centar

Farah SPA i masaža centar

Dostupni tretmani

Sve usluge vrši prof. dr. specijalista dermatovenerolog u saradnji sa educiranim osobljem. U dermatološkoj ordinaciji možete dobiti uslugu dermatološkog pregleda - uspostavljanje dijagnoze i preporuku najsavremenije terapije za rješenje dermatološkog problema od strane prof. dr. sci. med. Edina Suljagića, dermatovenerologa čiji rezultati rada su verificirani od strane dugog niza zadovoljnih pacijenata iz šire regije. Stalnim edukacijama širom svijeta, prof. Suljagić svojim pacijentima pruža vrhunski pregled po svim pravilima klasične i savremene dermatologije.

Uvođenjem prvog lasera - Mediostar lasera za trajno odstranjivanje nepoželjnih dlačica. 2001 god. počela je saradnja Dermatološko kozmetičkog centra Farah sa njemačkom tvrtkom Asclepion - evropskim liderom u proizvodnji lasera za primjenu u dermatologiji. Do danas smo nabavili još 16 lasera tako da je Tuzla i DKC Farah pored Trsta i Praga postao referentni centar za edukativne treninge iz oblasti laserske dermatologije i dermatohirurgije. Odajući priznanje upornom radu, velikom broju klijenata i fascinantnim rezultatima, njemačka tvrtka Asclepion proglasila je Dermatološko kozmetički centar Farah edukativnim centrom dermatologa i plastičnih hirurga za rad na laserima njihove proizvodnje. Svake godine se planiraju i vrlo uspješno realiziraju edukacije doktora iz šire regije što je dokaz da Dermatološko kozmetički centar Farah ide korak ispred vremena.

Danas, Farah centar Tuzla i Sarajevo su opremljeni sa po 17 laserskih uređaja:
 • Laseri za epilaciju dlačica – CUTERA, ALEXANDRIT, MEDIOSTAR,
 • FRAKCIJSKI LASER – umanjivanje oiljaka, podmlađivanje,
 • PEARL LASER – laserski piling lica,
 • QuadroStarPROyellow i BEAUTYSTAR laseri – odstranjivanje kapilara na licu,
 • CUTERA – odstranjivanje kapilara i manjih vena na nogama,
 • CO2 i ERBIUM YAG laseri – odstranjivanje benignih mladeža, svih vrsta bradavica i dobroćudnih tumora na koži,
 • TATOO LASER – odstranjivanje tetovaža, pjega i ostalih pigmentacija,
 • LASER ZA VAGINOPLASTIKU – pomlađivanje rodnice,
 • TRIACTIVE LASER za oblikovanje tijela
 • RADIOFREKVENTNI VALOVI i KAVITACIJA - uređaja za tretmane tijela
Ovaj segment našeg centra je prvenstveno namjenjen za liječenje i njegu problematične i zdrave kože i relaksaciju tijela (sve usluge vrše po visokim kriterijima birane i educirane kozmetičarke - fizioterapeuti) Kozmetičke usluge pruža 13 kozmetičarki - fizioterapeuta sa položenim državnim ispitom, educiranim u Sarajevu, Zagrabu, Beogradu, Opatiji, Rogaškoj Slatini.

Pod supervizijom prof. Suljagića i stalnim edukacijama u zemlji i inostranstvu, svojim znanjem i specifičnim pristupom svoj životni poziv su posvetile zdravoj ljepoti i zadovoljstvu svojih klijenata.

Masažni centar DKC Farah je mjesto gdje se ljubaznost i stručnost spajaju kako bismo stvorili nezaboravno iskustvo za naše goste. Očekujemo vas sa otvorenim rukama i srdačnim osmijehom kako bismo vas odveli na put prema unutarnjoj harmoniji i tijelu koje se osjeća osvježeno i revitalizirano.
FARAH SPA centar za uspostavljanje ravnoteže uma, tijela i duha. Ponosni na lasersko dermatološki i kozmetički dio našeg centra svojim klijentima pružamo i nevjerovatnu mogućnost uživanja u starobosanskom ambijentu. Jakuzi, finska sauna, turska sauna, tuševi doživljaja i relax room uz ambijentalnu muziku i pećinski doživljaj u središtu gradske gužve - ono je što se riječima ne može dovoljno dobro opisati. Naša saradnica brine o vašoj ugodnosti i uz posluženje osvježavajućih napitaka i refleksnom masažom stopala potrudit će se da Vaša posjeta ostane iz dolaska u dolazak nazaboravna.

Kombinujući moćne kliničke mogućnosti medicinske profesije iz oblasti dermatologije i elemente SPA akademija tretmana ostvarujemo našu misiju: svojim stalnim i potencijalnim klijentima, tradicionalnim i najsavremenijim medicinskim tehnikama, u svakom momentu nudimo rješenje problema na koži i razne mogućnosti očuvanja vitalnosti, zdravlja i stvaralaštva u svim životnim razdobljima.

Šta smo postigli za

25 godina od osnivanja

Otkako smo osnovani prije 25 godina, ostvarili smo niz značajnih postignuća koja svjedoče o našoj predanosti kvaliteti i zadovoljstvu naših klijenata:

 1. Kvaliteta materijala i aparata: Investirali smo u vrhunsku opremu i materijale kako bismo osigurali najbolje moguće tretmane.
 2. Prostrane ordinacije: Posjedujemo više od 500 kvadratnih metara prostora u Tuzli i Sarajevu, pružajući vam udobnost i privatnost.
 3. Saradnja sa stručnjacima iz različitih grana medicine: Saradnja s eminentnim stručnjacima iz drugih medicinskih disciplina kao što su plastična hirurgija i ginekologija.
0
Zadovoljnih klijenata
0
Različitih tretmana
Naši zadovoljni klijenti su naša najbolja preporuka, i mi ćemo i dalje nastaviti pružati vrhunsku uslugu i brinuti se o vašoj ljepoti i zdravlju kože.
Image
Image

Zakažite pregled

Molimo popunite obavezna polja.
Molimo popunite obavezna polja.
Molimo popunite obavezna polja.
Molimo popunite obavezna polja.
Molimo popunite obavezna polja.
Molimo popunite obavezna polja.

Zašto baš DKC Farah?

Više od 25 godina iskustva u klasičnoj dermatologiji, laserskoj dermatologiji, kozmetologiji te konstantne edukacije kompletnog osoblja u zemlji i inozemstvu garantiraju vrhunsku uslugu. Najkvalitetnije usluge iz oblasti dermatologije (3 redovno zaposlena doktora i više vanjskih saradnika, 17 kozmetičarki).

Dermatološka ordinacija i laserski centar

U sklopu ordinacija u Tuzli i Sarajevu se nalazi i moderan laserski centar koji je opremljen sa po 17 najmodernijih laserskih uređaja.

Kozmetički centar

Ovo je centar za liječenje i njegu problematične i zdrave kože kao i relaksaciju tijela uz educirane kozmetičarke i fizioterapeute.

Farah SPA i masaža centar

SPA centar za uspostavljanje ravnoteže uma, tijela i duha u kojem svojim klijentima pružamo i nevjerovatnu mogućnost uživanja u jedinstvenom ambijentu.

Sa radom smo počeli 1998. godine i od tada centar zrači pozitivnom energijom, isijava toplim emocijama te postaje ogledalom nas samih. Više od 25 godina iskustva u klasičnoj dermatologiji, laserskoj dermatologiji, kozmetologiji te konstantne edukacije kompletnog osoblja u zemlji i inostranstvu garantuju vrhunsku uslugu.

Pravila o zaštiti privatnosti DKC Farah!

DKC Tuzla

Adresa Tuzla

Adresa: Ivana Ribara broj 15,
75000 Tuzla, BiH

Telefon i email Tuzla

Radno vrijeme Tuzla

Pon.-Sub.: 08:00 - 20:00
Ned.: 10:00 - 18:00

DKC Sarajevo

Adresa Sarajevo

Adresa: Importanne centar IV sprat, 71000 Sarajevo, BiH

Telefon i email Sarajevo

Radno vrijeme Sarajevo

Pon. - Sub.: 10:00 - 17:00
Ned.: Zatvoreno