Image

DKC Farah Tuzla & Sarajevo

Dobrodošli u Farah Spa & Wellness Centar

Vaš izlaz iz svakodnevnog stresa i putovanje prema potpunoj relaksaciji i uživanju. Naša misija je pružiti Vam jedinstveno iskustvo opuštanja u okruženju gdje se briga o Vašem tijelu i duhu podiže na najviši nivo.

Naša ponuda wellness usluga uključuje:

  • Turska sauna: Zaronite u tradicionalnu tursku saunu i doživite ljekovite prednosti toplote i pare. Ova iskustva pomažu u detoxikaciji tijela i opuštanju mišića.
  • Tuševi doživljaja: Osvježite se raznovrsnim tuševima doživljaja koji kombiniraju različite temperature i mlaznice za stimulaciju cijelog tijela.
  • Finska sauna: Za ljubitelje suhe toplote, naša finska sauna nudi duboko pročišćenje i opuštanje. Osjećat ćete se osvježeno i obnovljeno nakon posjete.

Naš stručni tim terapeuta i wellness stručnjaka posvećen je vašem dobrobiti. Pružit će vam personaliziranu pažnju i preporuke kako biste postigli najbolje rezultate za vaše tijelo i dušu.

Neka Farah Spa & Wellness Centar bude vaše utočište za opuštanje, revitalizaciju i obnovu energije. Rezervišite svoj termin i dozvolite nam da Vas provedemo na putovanje prema potpunoj opuštenosti i relaksaciji.

Vidimo se u Farah Spa & Wellness Centru!

Farah Spa u slikama

Sa radom smo počeli 1998. godine i od tada centar zrači pozitivnom energijom, isijava toplim emocijama te postaje ogledalom nas samih. Više od 25 godina iskustva u klasičnoj dermatologiji, laserskoj dermatologiji, kozmetologiji te konstantne edukacije kompletnog osoblja u zemlji i inostranstvu garantuju vrhunsku uslugu.

Pravila o zaštiti privatnosti DKC Farah!

DKC Tuzla

Adresa Tuzla

Adresa: Ivana Ribara broj 15,
75000 Tuzla, BiH

Telefon i email Tuzla

Radno vrijeme Tuzla

Pon.-Sub.: 08:00 - 20:00
Ned.: 10:00 - 18:00

DKC Sarajevo

Adresa Sarajevo

Adresa: Importanne centar IV sprat, 71000 Sarajevo, BiH

Telefon i email Sarajevo

Radno vrijeme Sarajevo

Pon. - Sub.: 10:00 - 17:00
Ned.: Zatvoreno