Novosti iz Vašeg Faraha centra

Dr. Faris Suljagić na Aptos Training edukaciji

Dr. Faris Suljagić kao jedini predstavnik BiH i jedini iz Evrope je pozvan u Tbilisi, Gruziju od strane kompanije Aptos - lidera na polju inovacije i proizvodnje niti za neinvazivnu suspenziju, lifting i konturisanje lica.

Professional Aptos Training edukacija na koju je pozvan dr. Faris Suljagić, je edukacija koju vodi dr. George Sulamanidze jedan od izumitelja Aptos niti i metoda. Edukacija je namjenja ljekarima koji žele usavršiti napredne metode i tehnike primjene Aptos niti.

Professional Aptos trening je internacionalna edukacija, sa ljekarima iz Azije i Evrope. Zadovoljstvo je pratiti ovako mlade potencijalne stručnjake na njihovom putu ka profesionalnoj izvrsnosti!

Dr. Faris Suljagić, specijalizant plastične hirurgije je ostavio snažan utisak na organizatore (tvorce Aptos niti) koji su ga pozvali naredne godine na Kongres kao veliku nadu ove struke. Aptos niti za podizanje lica, su inovativna tehnika u oblasti estetske medicine koja se koristi za podizanje i zatezanje kože lica i tijela. Ove niti predstavljaju nehiruršku opciju za tretmane podmlađivanja i zatezanja kože bez potrebe za invazivnim hirurškim zahvatima kao što su faceliftovi.

Dr. George Sulamanidze je plastični hirurg, dr. med., i nosilac priznanja "Zolotoi Lancet" iz 2008. godine, profesionalne nagrade u oblasti plastične hirurgije i estetske medicine. On je autor Aptos tehnika i član Ruskog društva plastičnih, rekonstruktivnih i estetskih hirurga, a od juna 2002. godine časni član Japanskog društva za liposukciju. Dr. Sulamanidze je takođe autor preko 30 naučnih radova, od kojih se 18 nalazi u vodećim međunarodnim časopisima.

Želimo našem Doktoru koji neumorno radi puno sreće na unapređenju medicinske struke i brizi o pacijentima!
Sa radom smo počeli 1998. godine i od tada centar zrači pozitivnom energijom, isijava toplim emocijama te postaje ogledalom nas samih. Više od 25 godina iskustva u klasičnoj dermatologiji, laserskoj dermatologiji, kozmetologiji te konstantne edukacije kompletnog osoblja u zemlji i inostranstvu garantuju vrhunsku uslugu.

Pravila o zaštiti privatnosti DKC Farah!

DKC Tuzla

Adresa Tuzla

Adresa: Ivana Ribara broj 15,
75000 Tuzla, BiH

Telefon i email Tuzla

Radno vrijeme Tuzla

Pon.-Sub.: 08:00 - 20:00
Ned.: 10:00 - 18:00

DKC Sarajevo

Adresa Sarajevo

Adresa: Importanne centar IV sprat, 71000 Sarajevo, BiH

Telefon i email Sarajevo

Radno vrijeme Sarajevo

Pon. - Sub.: 10:00 - 17:00
Ned.: Zatvoreno